Bryan Ferry

Bryan Ferry

Den legendariske crooner Bryan Ferry kommer til Danmark i 2020. Oplev ham i K.B. Hallen, København den 2. juni og Tinghallen, Viborg den 4. juni.

4 år efter Bryan Ferry sidst optrådte i København bliver det et glædeligt gensyn med den velklædte gentleman i den nyopførte og legendariske K.B. Hallen. Desuden vil det være første gang, at Bryan Ferry optræder i Viborg, og hvilket mere passende sted end den helt nye Tinghallen, som fejrer færdiggørelsen af deres nye koncertsal med et verdensnavn i topform.

Bryan Ferry optrådte for nyligt i det ikoniske ”The Greek Theatre” i Los Angeles, hvor anmelderen Bob Lefsetz skrev følgende op sin koncertoplevelse med Bryan Ferry:

”If live music were always this good, I’d go every night!”

Det engelske verdensnavn er i topform, når han gæster Danmark med 2 koncerter. Bryan Ferry begyndte sin musikalske karriere tilbage i 1970 med glamrockgruppe Roxy Music. Han udgav sit første soloalbum ”These Foolish Things” i 1973, og herefter var vejen ligeledes banen for solokarrieren.

Der bliver tale om 2 fantastiske koncerter fyldt med en perlerække af hits fra et imponerende katalog. Bryan Ferry vil både trække fra sine hits med Roxy Music og fra sine egne soloalbums.

Køb billetter her